0 TUOTETTA
 

Seinälaatat

Seinälaatat

Kaikki Kaakelikeskuksen lattialaatat sopivat käytettäväksi seinillä. Vain seinälaatoiksi sopivia laattoja on kuitenkin runsaasti. Perinteisesti seinälaatat ovat saniteettitilojen (kylpyhuoneet, wc:t, kodinhoitohuoneet) seinien pintamateriaali, mutta niiden käyttökohteina nähdään useasti myös keittiöiden välitilat, takkojen pinnoitteet, tekniset tilat, autotallit, pukuhuoneet jne.

Tutustu seinälaattoihin

 

Lattialaatat sisätiloihin

Seinälaatat

Kaakelikeskuksen valikoimasta löydät kymmeniä sisätilojen lattialaattasarjoja. Myös lattialaatat, jotka käyvät ulkotiloihin soveltuvat sisätilojen laatoiksi. Sisätilojen lattiamateriaaleina laatat ovat kasvattaneet suosiotaan suhteessa perinteisiin puu- ja laminaattipintoihin. Suosio on ymmärrettävää, sillä lattialaatta on kestävä, helppohoitoinen ja lisäksi väri- ja pintavaihtoehtoja on runsaasti. Lattialaatta ei ole enää pelkästään saniteettitilojen lattiamateriaali, vaan enenemässä määrin myös eteisten, keittiöiden, käytävien ja takkahuoneiden materiaali.

Tutustu sisätilojen lattialaattoihin

Lattialaatat ulkotiloihin

Lattialaatat ulkotiloihin

Suomen olosuhteissa ulkolaatoilta vaaditaan lattioissa erityistä pakkasenkestävyyttä. Pakkasluokitus ilmoitetaan vedenimuprosenttiarvolla. Euroopassa pakkasluokitusraja on 3%. Suomen oloissa tämä raja-arvo ei ole riittävä. Suomessa ns. pakkassykli tapahtuu monta kertaa jopa päivän aikana, siksi Suomen pakkasluokitusarvoksi on asetettu 1,5 %. Kaikki porcellanato-kuivapuristeet ovat pakkasluokiteltuja. Tämän valmistustekniikan vedenimuprosentti on aina enintään 0,5 %. Ulkotilojen laattoina käytetään myös märkäpuristettuja laattoja ja klinkkereitä, jotka täyttävät vaaditut arvot.

Tutustu ulkotilojen lattialaattoihin

 

Mosaiikit

Lattialaatat ulkotiloihin

Mosaiikeiksi kutsutaan laattoja, jotka ovat kiinni toisissaan pvc-napeilla, nylon-, lasikuitu- tai paperiverkolla. Suomessa perinteisimmät koot ovat 2x2-5x5 cm. Myös 10x10 cm:n laatat luetellaan mosaiikeiksi, jos ne ovat "arkitettu" toisiinsa asennuksen helpottamiseksi.

Mosaiikit ovat hyvin monikäyttöisiä. Pienen kokonsa ansiosta niillä voidaan laatoittaa suorista poikkeavia pintoja (esim. pilarit ja kuperat seinät). Yleisimmin mosaiikkilaatta käytetään tehosteseinien, lattioiden ja uima-altaiden laattana. Useimmat Kaakelikeskuksen myymät mosaiikit sopivat myös ulkotiloihin. Valikoimastamme löytyy keraamisia, posliinisia, lasisia, luonnonkivisiä ja metallisia mosaiikkeja. Mosaiikkilaattojen valinnassa huomiota kiinnitetään kestävyyteen, väriin, kiiltoon, karheusasteeseen ja kiinnitystekniikkaan.

Tutustu mosaiikkeihin

Luonnonkivet ja jokikivet

Luonnonkivet ja jokikivet

Luonnonkivilaattoihin kuuluu suuri valikoima eri kivilajeista valmistettuja mosaiikkeja ja vuolukivilaattoja. Luonnonkivipinnat sopivat esimerkiksi kylpyhuoneen lattia- ja seinäpinnoille. Käsittelemätön luonnonkivipinta on herkkä likaantumaan, joten suosittelemme tuotteille Nano1 -käsittelyä tai Mira Ceramic Oil -öljykäsittelyä.

Tutustu luonnonkiviin ja jokikiviin

 

Puukuviolaatat

Luonnonkivet ja jokikivet

Puukuviolaatat tarkoittavat laattoja, jotka vaikuttavat puusta tehdyiltä. Näissä tuotteissa pintastruktuuri ja väri vaihtelevat kuin puussa. Joissakin laatoissa on jopa todenmukaiset oksankohdat. Saatavilla on myös puukuviolaatoja, joissa on ajan patinaa, kuin puulankkuja suoraan vanhan ladon tai savusaunan seinästä. Puukuviolaattojen edut ovat saatavuus, kestävyys, hygieenisyys ja helppohoitoisuus. Tuotteet ovat lasitettuja, joten niiden pinta on helppo puhdistaa. Puukuvioiset lattialaatat sopivat esimerkiksi eteisten, kodin suurten lattiapintojen, keittiöiden ja terassien laatoiksi.

Tutustu puukuviolaattoihin

Sisustuskivet

Sisustuskivet

Sisustuskivillä tarkoitetaan joko betonista tai keramiikasta valmistettuja laattoja, joissa on voimakas pintastruktuuri. Tähän luokkaan kuuluvat mm. tiili- ja kivijäljitelmät. Samantapaisia tuotteita löydät myös myös seinälaatoista ja lattialaatoista.

Tutustu sisustuskiviin

 

Lasitiilet

Sisustuskivet

Valoa läpäisevästä lasitiilestä voidaan tehdä seiniä, ikkuna-aukkoja ja näyttäviä tilanjakajia kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Kaakelikeskuksen lasitiilivalikoima sisältää KSK- ja Weck-lasitiilet (WK), joista löytyy kymmeniä erilaisia väri- ja kokovaihtoehtoja. Lasitiilipintoja löytyy kirkkaina, mattapintaisina ja eri kuvioilla. Kirkkaalla tiilellä valonläpäisykyky on n.50 % suurempi kuin mattapintaisella tiilellä. Valmistamme Kaakelikeskuksessa valmiiksi koottuja lasitiilielementtejä, jotka helpottavat asentajan työtä (Kefix-kehikkojärjestelmä). Kefix-kehikossa lasitiili asennetaan valmiiksi koottuun alumiinikehikkoon välikkeiden ja asennusmassojen avulla. Kefix-kehikkoa käytetään yleensä suihkuseinänä, tilanjakajana tai seinään upotettuna lasitiilielementtinä. Kefix-kehikkoa on saatavilla alumiinin värisenä ja valkoisena. Normaaleilla lasitiilillä on sama lämpöarvo kuin kaksinkertaisella ikkunalla, eli tiiliä voi käyttää myös julkisivuissa joko muuraamalla tai elementteinä. Lasitiilestä ei kuitenkaan voi tehdä kantavaa seinärakennetta.

Tutustu lasitiileihin

Kuusikulmaiset laatat

Kuusikulmaiset laatat

Kuusikulmainen lattialaatta on klassikko, joka kestää aikaa. Näitä tuotteita asennettiin kylpyhuoneiden lattioihin jo 70-luvulla. Nyt ne ovat taas muodissa yhdessä fasettiraunaisten laattojen kanssa. Voit käyttää näitä tuotteita myös luodaksesi mielenkiintoisia laatoituksia eteisiin ja seinäpinnoille.

Tutustu kuusikulmaisiin laattoihin

 

Kahdeksankulmaiset laatat

Kuusikulmaiset laatat

Kahdeksankulmaisten laattojen risteyskohtiin asennetaan yleensä eri värinen pienempi laatta, jotta laatoitukseen saadaan kaunis salmiakkikuvio. Ikisuosikkina on valkoinen suuri lattialaatta, mustalla salmiakkikuviolla. Yhdistä esimerkiksi fasettireunaisten seinälaattojen kanssa.

Tutustu kahdeksankulmaisiin laattoihin

Fasettireunaiset laatat

Fasettireunaiset laatat

Fasettireunainen laatta on hienostunut, ajaton klassikko, joka ei ole koskaan hävinnyt muodista. Laatan reuna on hiottu viistoksi, jolloin valo heijastuu kauniisti pinnasta tehden sen mielenkiintoiseksi. Saatavilla on useita laattakokoja, joista klassikko on 7,5x15 cm laatta ja uutena kokona on 10x30 cm laatta, joka sopii erinomaisesti suurille seinäpinnoille.

Tutustu fasettireunaisiin laattoihin

 

Marokkolaatat / Marrakech-laatat

Fasettireunaiset laatat

Marokkokuvioisilla laatoilla tarkoitetaan laattoja, joissa on voimakkaita geometrisiä kuvioita, jotka ovat saaneet vaikutteita Alhambra-temppelin tapaisista paikoista. Monesti laatoista muodostuu jatkuva kuvio, tai usean laatan kaleidoskooppinen ympyräkuvio. Nämä laatat soveltuvat hyvin kodin katseenvangitsijoiksi.

Tutustu Marrakech ja Marokko -teeman laattoihin

Terassilaatat

Terassilaatat

Tavallisista ulkolaatoista poiketen tämän tuotekategorian laatat ovat vähintään R10-R12 -luokiteltuja, eli hyvin karheita tai liukuestekuvioisia. Terassilaatalta vaaditaan myös hyvin matala vedenimukyky, raja-arvona 0,5 %.

Tutustu terassilaattoihin

 

Terracotta-laatat

Terassilaatat

Kaakelikeskuksen valikoimasta löytyy perinteisiä märkäpuristettuja terracottalaattoja, mutta myös teknisesti kestävämpiä porcellanatolaattoja, jotka vaikuttavat käsintehdyn oloisilta. Terracottalaatat ovat yleensä valmiiksi patonoidun näköisiä, ajattomia laattoja.

Tutustu terracotta-laattoihin

Marmorilaatat

Marmorilaatat

Marmori-teemaan olemme kooneet aitoja luonnonkivilaattoja ja laattoja, jotka näyttävät niiltä. Saatavilla on kymmeniä lattialaattoja, joita voidaan käyttää öljyttyinä tai nano-käsiteltyinä lattialaattoina. Seinälaattavalikoimaan kuuluu jopa 90-senttisiä marmorityylisiä laattoja.

Tutustu marmorilaattoihin

 

Metallipintaiset laatat

Marmorilaatat

Monissa keraamisisssa laatoissamme on käytetty metalliefektejä, joilla on toteutettu kauniita kuvioita tai pinnoite laattaa, joka heijastaa kauniisti valoa. Saatavilla on pieniä lattialaattoja, koko kodin suuria lattialaattoja ja seinälaattavaihtoehtoja.

Tutustu metallipintaisiin laattoihin

Valentino-laatat

Valentino-laatat

Tuomme maahan Valentino-muotihuoneen kanssa yhteistyössä suunniteltuja laattoja. Valmistaja on laadukas, Italialainen Piemme-tehdas, joka on tunnettu teknisesti huipputasoisista laatoista. Kuosit ovat tuttuja Valentinon vaatemallistoista.

Tutustu Valentino-laattoihin

 

Lasilaatat

Valentino-laatat

Laattamallistoomme kuuluu monenkirjava valikoima lasilaattoja. Suuria lasilaattoja voidaan käyttää seinälaattoina ja pieniä mosaiikkeja voidaan käyttää lattialaattoina tiloissa, joissa ei kävellä kengillä. Monesti lasia on käytetty mosaiikkilaatassa metallin, luonnonkiven ja keraamisen laatan sekoituksena.

Tutustu lasilaattoihin

Yksiväriset, tasapintaiset laatat

Yksiväriset, tasapintaiset laatat

Yksiväristen laattojen valikoimaan kuuluvat täysin tasapintaiset lasitetut ja lasittamattomat keraamiset laatat. Saatavilla on peruslaattoja ja esisahattuja laattoja, joitka vaikuttavat saumattuina mosaiikeilta. Valikoimaan kuuluu myös suuri valikoima tasavärisiä mosaiikkeja.

Tutustu yksivärisiin laattoihin

 

Esisahatut / valesaumatut mosaiikkilaatat

Yksiväriset, tasapintaiset laatat

Suuri osa tänä päivänä myytävistä mosaiikkilaatoista on esisahattuja laattoja. Laattaan on sahattu uria, joten se saumattuna vaikuttaa mosaiikkiselta. Esisahattujen laattojen etuihin kuuluvat mm. edullisuus ja asennuksen helppous.

Tutustu esisahattuihin / valesaumattuihin laattoihin

Kivi ja hiekka -teema

Kivi ja hiekka -teema

Suurin osa Kaakelikeskuksen valikoimasta osuu Kivi ja hiekka -teeman alle. Valikoimaan kuuluu satoja tuotteita, jotka imitoivat luonnonmateriaaleja, kiveä, savea tai hiekkaa. Tutustu ja ihastu!

Tutustu kivi ja hiekka -teeman laattoihin

 

Sementti-teema

Kivi ja hiekka -teema

Sementti-teeman alle on koottu tuotteita, jotka vaikuttavat betonilta, laastilta tai sementiltä. Tuotteet soveltuvat kotien lisäksi minimalismiin tähtääviin, arkkitehtoonisiin kohteisiin.

Tutustu sementti-teeman laattoihin

Vintage-laatat

Vintage-laatat

Vintage tarkoittaa kulunutta tai patinoitunutta tuotetta. Sillä voidaan myös viitata kierrätettyyn tuotteeseen. Vintage-teeman alle on kerätty tuotteita, joihin suunnittelija on laatinut vivahteita kulutetuista pinnoista.

Tutustu Vintage-teeman laattoihin

 

Bling, Bling

Vintage-laatat

Bling, Bling -laattoja ovat laatat, jotka voisit löytää korukaupasta. Niissä on käytetty hohtoefektejä, metallia, lasia ja tyylikkäitä, korumaisia kuvioita.

Tutustu Bling, Bling -laattoihin

Köynnökset, kukat ja ornamentit

Köynnökset, kukat ja ornamentit

Tutustu valtavaan koristelaattojen valikoimaamme. Laatoissa on monenkirjava valikoima kukkakuvioita, köynnöksiä ja ornamenttikuvioita.

Köynnökset, kukat ja ornamentit -teeman laatat

 

Maalaisromantiikka ja rustiikki -teemat

Köynnökset, kukat ja ornamentit

Etsitkö ajatonta tyyliä? Rustiikkiset, kuluneet ja ajan patinaa sisältävät laatat ovat kodikkaan ja ajattoman kodin kulmakiviä.

Tutustu maalaisromanttisiin ja rustiikkisiin laattoihin

Harmonia-seinälaatat

Harmonia-seinälaatat

Kake Harmonia -seinälaattasarja pitää sisällään huikean määrän eri värisiä seinälaattoja. Saatavilla on useita värejä ja useita esisahattuja vaihtoehtoja. Kake Harmonia kuuluu Kaakelikeskuksen projektilaattoihin, joita arkkitehdit käyttävät julkitilasuunnittelussa.

Tutustu Harmonia-laattoihin (varastotuotteet)
Tutustu Harmonia-tehdastilausvalikoimaan (kuvaston sivu)

 

Natura-lattialaatat

Harmonia-seinälaatat

Natura-lattialaatat ovat erittäin laadukkaita porcellanatolaattoja, joita käytetään kodeissa ja julkitiloissa. Saatavilla on kymmeniä värejä, tasavärisiä ja pilkullisia vaihtoehtoja. Kokoja on mosaiikista 60x60 cm kokoon asti. Natura-laatat kuuluvat Kaakelikeskuksen projektivalikoimaan, jota arkkitehdit käyttävät julkitilasuunnittelussa.

Tutustu Natura-laattoihin (varastovalikoima)
Tutustu Natura-tehdastilausvalikoimaan (Kake Natura)
Tutustu Natura-tehdastilausvalikoimaan (Kake RKL Natura)

Colour-lattialaatat

Colour-lattialaatat ovat korkealaatuisia, yksivärisiä, mattapintaisia seinä- ja lattialaattoja. Tuotteita käytetään yksityiskohteiden lisäksi julkisissa kohteissa, julkisivuissa, kylpyhuoneissa ja lattiapinnoilla. Colour-lattialaatat kuuluvat Kaakelikeskuksen projektilaattavalikoimaan, joita arkkitehdit käyttävät julkitilasuunnittelussa.

Tutustu Colour-laatavalikoimaan (varastotuotteet)
Tutustu Colour-tehdastilausvalikoimaan (kuvasto)

 
 
Tuotekuva / image type


Laattatyyppi / tile type


Soveltuvuus / suitability


 
Väri / color
 


Sivujen koot
x cm
 
Valitse:
ACIF TAVOLETTA
ACIF TRACCIA
ACR QUEBEC
AKT TILETRIM
ANTICA ANTIB
ANTICA GRIGIO
ANTICA HR
ANTICA INDIA
ANTICA MET
ANTICA ROCK
ANTICA SCHEGGE
ANTICA VINTAGE
APE AGUAS
APE ALYA
APE ARK
APE ARTISAN
APE BALANCE
APE BOORDI
APE BREEZE
APE CALACATTA
APE CELINA
APE CHEVRON
APE CHEYENNE
APE CONCORDE
APE DAMAS
APE DANCE
APE DECOR
APE DIAMOND
APE DOMECQ
APE DORIAN
APE DRACH
APE DUBAI
APE ECO
APE ELISA
APE ETERNIA
APE EXPERIEN
APE FIESTA
APE FLAMENCO
APE FLORIAN
APE FUNNY
APE GEORGIA
APE GLASS
APE GRUNGE
APE GUGGENH
APE HELSINKI
APE ICE
APE INSPIRATION
APE JAWA
APE JAZZ
APE KALAHARY
APE LOUNGE
APE LOUVRE
APE LUCE
APE LUGANO
APE LUNA
APE MALLORCA
APE MARLO
APE MARM
APE MAT
APE MATERIA
APE MELBOURNE
APE MERKY
APE MICHIGANO
APE MONTBLANC
APE MOSAIC
APE MURO
APE NACAR
APE NATURE
APE NORTH
APE OBAMA
APE ONICE
APE ONIX
APE PIEMONTE
APE PIETRA
APE PLANET 1(PLANETAS)
APE PLANET 2 (ESTRELLAS)
APE PLATINO
APE PLITVICE
APE PORC
APE PURITY
APE QUEBEC
APE RAFAELA
APE REKA
APE ROTTERDAM
APE SAN JUAN
APE SANDY
APE SARINA
APE SARKO
APE SEVILLA
APE SOFT
APE SOGNO
APE SOTILE
APE SPUTNIK
APE STAR
APE STARBOORDI
APE STICK
APE TEMPO
APE THASSOS
APE THIS
APE TUSCANY
APE VELVET
APE VIENA
APE VITA
APE WALLABY
APOLLO PLASTER
APOLO AQUA
APOLO BLUR
APOLO FANCY
APOLO HOME
APOLO LUX
APOLO MOSAIC
APOLO ONDA
APOLO SAHARA
APOLO SPOONY
APOLO SPOT
APOLO WHITE
APR ABILENE
APR ACOUSTIC
APR ACTIVE
APR ADOBE
APR ANGEL
APR ANTICA
APR ARTEMISA
APR BABILONIA
APR BLADE
APR CARPET
APR CIVES
APR DARIEN
APR DRAW
APR FELSICO
APR G-STONE
APR IDOLE
APR IPAN
APR KEIMA
APR LATTICE
APR LAYER
APR LIBERTY
APR LOGIC
APR MELIBEA
APR MINE
APR MONTI
APR OKAIDO
APR SINCRO
APR STRIPES
APR TANDIL
APR TEX
APR TICAL
APR TULIA
APR VALIRA
APR WOOD
APR YACARE
APR YUTE
APR ZOE
ARE MATT
ARIS RST
ARMON URANO
ARS BELFORTE
ARS FIORDIM
ARS GEO
ARS PIETRE
ARS STARDUST
ASCOT DIVINA
AVI SERENA
AZ ANETO
AZ CREMA
AZ ETHNIC
AZ GARONA
AZ LAROSSA
AZ LOFT
AZ MEDI
AZ OXIDE
AZ SAGUNTO
AZ SCAVOS
AZ SILK
AZ TAMPICO
AZ TUCAN
BALL CHIPRE
BALL DLT
BALL GRESB
BALL KIOS
BALL LT
BALL STONBRIK
BALL V
BAY BAY
BCR PIETRA
BMS GROUND
BMS GROUND ON DOTS
BOXER ALUGHISA
BOXER CMN04
BOXER METAMAT
BW GL-09001
BW GL-11002
BW GL-2536
BW KA
BW KA-1080
BW KA-122
BW MA-09003
CASE GRUNDE
CDR ABS
CDR CHAKRA
CDR CHIC
CDR SASSI
CDR THESI
CDR TIFFANY
CDR VENEZIA
COLLI MOOD
CRM PROV
CRT ALVOR
CRT APPIA
CRT BRANCO
CRT GARDA
CRT KLIN
CRT LONDON
CRT LORD
CRT METRO
CRT PIETRA
CRT REV
CRT SLATE
CRT XISTUS
DADO AROMA
DADO CROMATICA
DADO D03
DADO IL NOV
DADO LIST
DADO LUCE
DADO MING
DADO NEWS
DADO NF
DADO NV
DADO ROCK
DADO ROSM
DADO SILK
DADO SL
DADO SPRING
DADO SUGAR
DEC COUNTRY
DEC DEVON
DEC FIORE
DEC GLASGOW
DEC GLITTER
DEC IBERO
DEC LIST
DEC STRUTTURA
DEL METALICA
DEL PILLOW
DEL PIZARRA
DEL SURFACE
DOM ABSOLUTE
DOM ANYA
DOM BRANCO
DOM BUXY
DOM BYZANTINE
DOM CONC
DOM CRISTAL
DOM EVOLUTION
DOM GARLAND
DOM ILUSTRE
DOM NEWSTREET
DOM PISANINO
DOM SAN MARCO
DOM TITAN
DOM TREES
DOMUS CIMENTO
DOMUS TERRA
DOT EMP
DOT HELSINKI
DOT JURA
DOT LA PIETRA
DOT LA SPEZIA
DOT LUGANO
DOT OSLO
DOT PIAGGIO
DOT QUADRO
DOT RITA
DOT SAANA
DOT SAINTES
DOT SATIN
DOT SILK
DOT TINA
DOT TRINITY
DOT WHITE
DREAM WHITE
DUNE LONDON
DURA NUVOLA
DYF CANYETA
DYF KYNÄB
EASYKER CUBIC
EASYKER GALLERY
EBRU HELSINKI
EBRU SATEN
EBRU STRIPE
EC 2
EC 30
EC 9X
EC BRICKDESIGN
EC D
EC ECO
EC K
EC KOTTOBRICK
EC LS16
EC LV
EC MAXIMA
EC MILESTONE
EC ML
EC MV
EC NB
EC ON
EC P1
EC P9
EC PK
EC PT
EC R
EC SB
EC SILVER
EC SR
EC STONEBOX
EC Z
EC ZC
EC ZT
EC ZX
ECO COOPER
ECOP LAJA
ECOP LARDILLO
ECOP MONTE PANEL
ECOP VIEJO
EFG CORTON
EFG CREMA
EFG DELFIN
EFG PIERRE
EFG PIETRA
EFG VUOLUKIVI
EGE ASTRA
EGE ATLANTIC
EGE BRILL
EGE CEMENT
EGE CRONOS
EGE DESIRE
EGE DIANA
EGE ESSENCE
EGE EVO
EGE GARDA
EGE GEORGIA
EGE HONG KONG
EGE IINA
EGE JARDIN
EGE JAZZ
EGE KATYA
EGE MATT
EGE MOSA
EGE NAT
EGE OPULENTO
EGE PASTEL
EGE PIETRA
EGE PLAYFUL
EGE RAIN
EGE RAINFOREST
EGE RIVIERA
EGE SAFARI
EGE SARD
EGE SCALA
EGE SPECKLE
EGE VENETZIA
EL MIJA ESTROMBOLI
EL MIJA EVORA
EL MIJA FOBOS
EL MIJA RV Z
EMAC N ESCOCIA
EMAC N-ESCUADRA
EMAC NOVOBISEL
EMAC NOVOCANTO
EMAC NOVOJUNTA
EMAC NOVOLISTEL
EMAC NOVOLISTEL 3
EMAC NOVOLISTEL 3 LISTA
EMAC NOVONIVEL
EMAC NOVONIVEL 3
EMAC NOVOPELDANO
EMAC NOVOSEPARA 5
EMAC NOVOSUELO
EMAUX AG
EMAUX AG26
EMAUX AL
EMAUX LC
ES BAMBOLA
ES BEA-1
ES BEA-2
ES CARIBA
ES COIMBRA
ES DUNE
ES ESPIGA
ES KYNÄB
ES L-3
ES LATTIABOORDI
ES LUCCA
ES LYON
ES MARTA
ES MEDITERRANEO
ES MENORCA
ES MODENA
ES PRAGA
ES T
ES TERRA
ES TREVI
ESP AA ANDREA
ESP AA ARGOS
ESP AA AZORES
ESP AA BLANCO E
ESP AA BRILLO
ESP AA CARLA
ESP AA COSMOS
ESP AA INDIANA
ESP AA KARINA
ESP AA LIST
ESP AA MADERA
ESP AA MALLORCA
ESP AA MATE
ESP AA MELANI
ESP AA MONTANA
ESP AA MYKONOS
ESP AA NEBRASKA
ESP AA NEVADA
ESP AA OREGON
ESP AA OREGON-NEBRASKA
ESP AA PINO
ESP AA RAYA
ESP AA RELIEVE
ESP AA SALTILLO
ESP AA TACO
ESP AA TERRA S
ESP AA TOLEDO
ESP AA TOSCANA
EZ 3645A
EZ COCTAIL
EZ FUME
EZ IRIS
EZ LISA
EZ METAL
EZ MEZCLA
EZ MIX
EZ SPACE
EZ ZEN
FDC EVOQUE
FDC HBQ
FDC HMC11
FDC HNT10
FDC PL
FDC SL 71
FIOR STEEL
FLOOR LISC
FSM RAL
GAMBARELLI GOLDEN
GDB BREDALAVA
GFORES ALHAMBRA
GIG CONCRETE
GMB CANDY
HABIT MOON
HABIT SUN
HDC B
HDC BLANCO
HDC MICRO
HDC NILO
HDC VULCANO
HLC LOFT
HP HKM-1508
ILMO GCF01
ILMO GCF04
ILMO GCF15
ILMO GVL04
ILMO PIETRE
IMPR ESKO
IMPR I MARMI
IMPR MARMO D
IMPR MINER
IMPR NO4
IMPR PIETRE
IMPR RHUS
IMPR SANDS
IMPR SQUARE
IMPR STONE
IMPR STONE D
IMPR STONE MIX
IMPR WE
IMPRONTA BASALTO
IMSO ARDESIA
IMSO CARGO
IMSO DESIGN
IMSO ECOTIMBER
IMSO GRAFITE
IMSO OLIMPO
IMSO TECHNO
IMSO TK
INTER ARTIC
INTER BLACK
INTER CAPRI
INTER CEMENTI
INTER DOMUS
INTER DOUBLE
INTER FLAGSTONE
INTER KENYA
INTER MALLA
INTER MINI
INTER OXIDE
INTER PERLA
INTER ROUGH
INTER SNOW
INTER STRATO
INTER STRIPES
INTER Z-BRICK
ITG LAPILLI
ITG STONE
KAI MARBELLA
KAI SP
KAI VOGUE
KAKE CARRARA
KAKE COLOUR
KAKE HARMONIA
KAKE HOLOGRAM
KAKE NATURA
KAKE RKL
KAKE RKL NATURA
KAKE RUSTICO
KAKE SETA
KAKE STONE
KAKE VINTAGE
KALE ONTARIO
KALE WHITE
KEOPE BACK
KEOPE DES
KEOPE INDEX
KEOPE LANGHE
KEOPE LINK
KEOPE PIAZZE ROM
KEOPE PIETRA DI
KEOPE QUARZI
KEOPE THERMAE
KM BLACK
KM COPPER
KM ESTA-024
KM GL
KM GLASS
KM KA
KM LMT-922
KM MIX
KM RIVERSIDE
KM ROX
KM ZAHNA
KTC 1025
KTC 1030
LAB GRANITY
LUNA ELEGANCE
LUNA SHAPE
MAGNA ANTIQUE
MAGNA CIRCLE
MAGNA GAUDI
MAGNA PERFECTION
MAGNA POWER
MAGNA STRIPE
MC CASALI
MC CIO
MC COLORE
MC EKOS
MC ES
MC EVOLUTION
MC FAZENDA
MC FORMELLE
MC LOFT
MC ORI
MC PHI
MC POL
MC REA
MC STORIE
MC TEMPLI
MC TERRA
MC VILLA
MC WHY
MDS A-CGL06
MDS A-MGL08
MDS A-MST08
MOL VALK
MOMA EASY
MON MADREPERLA
MON MAR
MOSA ACQUARIS
MOSA METALICA
MOSA NACARE
MOSA PANDORA
NOVO LISTELLO
NOVO MALLA
NOVO MULTIC
NOVO SINFIN
NOVO TACO
NX MOSA
OMNI HEXAVE
PAR NATUR
PART PIZARRA
PERON FROZEN
PERON FS
PERON STUDDED
PGS ABSOLUTE
PGS FAST
PGS HEART
PGS MEDITER
PGS QUARZI
PIEMME ALBA
PIEMME ANTICA
PIEMME ATEL
PIEMME CHARM
PIEMME CRYSTAL
PIEMME DEFILE
PIEMME DIAMO
PIEMME FASH
PIEMME INOX
PIEMME MARMI
PIEMME MODER
PIEMME NUAN
PIEMME PALM
PIEMME PAPIRUM
PIEMME SATIN
PIEMME STYLE
PIEMME TRENDY
PIEMME TRES
PLANA AMBOICE
PLANA ANDUIN
PLANA ARTEC
PLANA ASPEN
PLANA BALANEE
PLANA CLEVELAND
PLANA DAGOBAH
PLANA DINAMO
PLANA FLANDES
PLANA HORTON
PLANA IPANEMA
PLANA LIQUID
PLANA WEEZER
PROJECER GLOSSY
PROJECER MATT
RECER AZULEJO
RECER BRANCO
RECER CONFORT
RECER INFIN
RECER MATE
RECER MODUS
RECER TIME
REX MOSA
RHS GRAFFITI
SAIME LUSERNA
SCAN FUME
SCAN MOSA
SCANDI CEMENTINE
SCANDI COTTON
SCANDI TERRA
SEDIN FORM
SEDIN UNI
SEDIN VESTA
SEDIN WHITE
SENIO DARK ROSE
SERA ANTICA
SERA CLOUD
SERA FOSSIL
SERA HAVANNA
SERA MEL
SERA MOLD
SERA ROCK
SERA SLATE
SERA SPECTRA
SERA VOLCANO
SERE VINTAGE
SETTE BOUDOIR
SETTE CANVAS
SETTE COBRA
SETTE CONCRETA
SETTE CROCO
SETTE FONDI
SETTE GIUNKO
SETTE IT
SETTE LEO
SETTE LM
SETTE MAYA
SETTE OPIUM
SETTE PEBBLES
SETTE WOOD
SIC R 5003
SIC R 5004
SIC R 5801
SIN FIORDO
SOLE FUME
STR TERRA
STU CLASSICA
STU MOSA
TEMPRA LIVING
TEMPRA RED
TENA BRONZE
TMF AMST
TMF BARCEL
TMF LONDON
TMF PARIS
TODA PALAZ
UMI MOSA
UNI BOARD
UNI COLORS
UNI FOREST
UNI GLAMOUR
UNI ICON
UNI LUXORY
UNI MATERIAE
UNI NAT
UNI QUARZITE
VAL ARDESIA
VAL PIETRA
VOGUE BIANCO
VOGUE CR
VOGUE IN
VOGUE RF
VOGUE TR
VOGUE WK
YB ARES
YB ETERNAL
Tuotesarja / product series
 


 
 


Vapaa haku


Piilota boordit ja kuvalaatat


Tuotekuva / image type


Laattatyyppi / tile type


Soveltuvuus / suitability


 
Väri / color
 


Värivaihtelu / color variation


Kovuus / hardness
 


Kiilto / surface reflection
 


Rektifioitu / rectified
 


Moduulikoko / module size
 


 


 
 
Yksikkö / Unit
  


 


Valitse:
ACIF TAVOLETTA
ACIF TRACCIA
ACR QUEBEC
AKT TILETRIM
ANTICA ANTIB
ANTICA GRIGIO
ANTICA HR
ANTICA INDIA
ANTICA MET
ANTICA ROCK
ANTICA SCHEGGE
ANTICA VINTAGE
APE AGUAS
APE ALYA
APE ARK
APE ARTISAN
APE BALANCE
APE BOORDI
APE BREEZE
APE CALACATTA
APE CELINA
APE CHEVRON
APE CHEYENNE
APE CONCORDE
APE DAMAS
APE DANCE
APE DECOR
APE DIAMOND
APE DOMECQ
APE DORIAN
APE DRACH
APE DUBAI
APE ECO
APE ELISA
APE ETERNIA
APE EXPERIEN
APE FIESTA
APE FLAMENCO
APE FLORIAN
APE FUNNY
APE GEORGIA
APE GLASS
APE GRUNGE
APE GUGGENH
APE HELSINKI
APE ICE
APE INSPIRATION
APE JAWA
APE JAZZ
APE KALAHARY
APE LOUNGE
APE LOUVRE
APE LUCE
APE LUGANO
APE LUNA
APE MALLORCA
APE MARLO
APE MARM
APE MAT
APE MATERIA
APE MELBOURNE
APE MERKY
APE MICHIGANO
APE MONTBLANC
APE MOSAIC
APE MURO
APE NACAR
APE NATURE
APE NORTH
APE OBAMA
APE ONICE
APE ONIX
APE PIEMONTE
APE PIETRA
APE PLANET 1(PLANETAS)
APE PLANET 2 (ESTRELLAS)
APE PLATINO
APE PLITVICE
APE PORC
APE PURITY
APE QUEBEC
APE RAFAELA
APE REKA
APE ROTTERDAM
APE SAN JUAN
APE SANDY
APE SARINA
APE SARKO
APE SEVILLA
APE SOFT
APE SOGNO
APE SOTILE
APE SPUTNIK
APE STAR
APE STARBOORDI
APE STICK
APE TEMPO
APE THASSOS
APE THIS
APE TUSCANY
APE VELVET
APE VIENA
APE VITA
APE WALLABY
APOLLO PLASTER
APOLO AQUA
APOLO BLUR
APOLO FANCY
APOLO HOME
APOLO LUX
APOLO MOSAIC
APOLO ONDA
APOLO SAHARA
APOLO SPOONY
APOLO SPOT
APOLO WHITE
APR ABILENE
APR ACOUSTIC
APR ACTIVE
APR ADOBE
APR ANGEL
APR ANTICA
APR ARTEMISA
APR BABILONIA
APR BLADE
APR CARPET
APR CIVES
APR DARIEN
APR DRAW
APR FELSICO
APR G-STONE
APR IDOLE
APR IPAN
APR KEIMA
APR LATTICE
APR LAYER
APR LIBERTY
APR LOGIC
APR MELIBEA
APR MINE
APR MONTI
APR OKAIDO
APR SINCRO
APR STRIPES
APR TANDIL
APR TEX
APR TICAL
APR TULIA
APR VALIRA
APR WOOD
APR YACARE
APR YUTE
APR ZOE
ARE MATT
ARIS RST
ARMON URANO
ARS BELFORTE
ARS FIORDIM
ARS GEO
ARS PIETRE
ARS STARDUST
ASCOT DIVINA
AVI SERENA
AZ ANETO
AZ CREMA
AZ ETHNIC
AZ GARONA
AZ LAROSSA
AZ LOFT
AZ MEDI
AZ OXIDE
AZ SAGUNTO
AZ SCAVOS
AZ SILK
AZ TAMPICO
AZ TUCAN
BALL CHIPRE
BALL DLT
BALL GRESB
BALL KIOS
BALL LT
BALL STONBRIK
BALL V
BAY BAY
BCR PIETRA
BMS GROUND
BMS GROUND ON DOTS
BOXER ALUGHISA
BOXER CMN04
BOXER METAMAT
BW GL-09001
BW GL-11002
BW GL-2536
BW KA
BW KA-1080
BW KA-122
BW MA-09003
CASE GRUNDE
CDR ABS
CDR CHAKRA
CDR CHIC
CDR SASSI
CDR THESI
CDR TIFFANY
CDR VENEZIA
COLLI MOOD
CRM PROV
CRT ALVOR
CRT APPIA
CRT BRANCO
CRT GARDA
CRT KLIN
CRT LONDON
CRT LORD
CRT METRO
CRT PIETRA
CRT REV
CRT SLATE
CRT XISTUS
DADO AROMA
DADO CROMATICA
DADO D03
DADO IL NOV
DADO LIST
DADO LUCE
DADO MING
DADO NEWS
DADO NF
DADO NV
DADO ROCK
DADO ROSM
DADO SILK
DADO SL
DADO SPRING
DADO SUGAR
DEC COUNTRY
DEC DEVON
DEC FIORE
DEC GLASGOW
DEC GLITTER
DEC IBERO
DEC LIST
DEC STRUTTURA
DEL METALICA
DEL PILLOW
DEL PIZARRA
DEL SURFACE
DOM ABSOLUTE
DOM ANYA
DOM BRANCO
DOM BUXY
DOM BYZANTINE
DOM CONC
DOM CRISTAL
DOM EVOLUTION
DOM GARLAND
DOM ILUSTRE
DOM NEWSTREET
DOM PISANINO
DOM SAN MARCO
DOM TITAN
DOM TREES
DOMUS CIMENTO
DOMUS TERRA
DOT EMP
DOT HELSINKI
DOT JURA
DOT LA PIETRA
DOT LA SPEZIA
DOT LUGANO
DOT OSLO
DOT PIAGGIO
DOT QUADRO
DOT RITA
DOT SAANA
DOT SAINTES
DOT SATIN
DOT SILK
DOT TINA
DOT TRINITY
DOT WHITE
DREAM WHITE
DUNE LONDON
DURA NUVOLA
DYF CANYETA
DYF KYNÄB
EASYKER CUBIC
EASYKER GALLERY
EBRU HELSINKI
EBRU SATEN
EBRU STRIPE
EC 2
EC 30
EC 9X
EC BRICKDESIGN
EC D
EC ECO
EC K
EC KOTTOBRICK
EC LS16
EC LV
EC MAXIMA
EC MILESTONE
EC ML
EC MV
EC NB
EC ON
EC P1
EC P9
EC PK
EC PT
EC R
EC SB
EC SILVER
EC SR
EC STONEBOX
EC Z
EC ZC
EC ZT
EC ZX
ECO COOPER
ECOP LAJA
ECOP LARDILLO
ECOP MONTE PANEL
ECOP VIEJO
EFG CORTON
EFG CREMA
EFG DELFIN
EFG PIERRE
EFG PIETRA
EFG VUOLUKIVI
EGE ASTRA
EGE ATLANTIC
EGE BRILL
EGE CEMENT
EGE CRONOS
EGE DESIRE
EGE DIANA
EGE ESSENCE
EGE EVO
EGE GARDA
EGE GEORGIA
EGE HONG KONG
EGE IINA
EGE JARDIN
EGE JAZZ
EGE KATYA
EGE MATT
EGE MOSA
EGE NAT
EGE OPULENTO
EGE PASTEL
EGE PIETRA
EGE PLAYFUL
EGE RAIN
EGE RAINFOREST
EGE RIVIERA
EGE SAFARI
EGE SARD
EGE SCALA
EGE SPECKLE
EGE VENETZIA
EL MIJA ESTROMBOLI
EL MIJA EVORA
EL MIJA FOBOS
EL MIJA RV Z
EMAC N ESCOCIA
EMAC N-ESCUADRA
EMAC NOVOBISEL
EMAC NOVOCANTO
EMAC NOVOJUNTA
EMAC NOVOLISTEL
EMAC NOVOLISTEL 3
EMAC NOVOLISTEL 3 LISTA
EMAC NOVONIVEL
EMAC NOVONIVEL 3
EMAC NOVOPELDANO
EMAC NOVOSEPARA 5
EMAC NOVOSUELO
EMAUX AG
EMAUX AG26
EMAUX AL
EMAUX LC
ES BAMBOLA
ES BEA-1
ES BEA-2
ES CARIBA
ES COIMBRA
ES DUNE
ES ESPIGA
ES KYNÄB
ES L-3
ES LATTIABOORDI
ES LUCCA
ES LYON
ES MARTA
ES MEDITERRANEO
ES MENORCA
ES MODENA
ES PRAGA
ES T
ES TERRA
ES TREVI
ESP AA ANDREA
ESP AA ARGOS
ESP AA AZORES
ESP AA BLANCO E
ESP AA BRILLO
ESP AA CARLA
ESP AA COSMOS
ESP AA INDIANA
ESP AA KARINA
ESP AA LIST
ESP AA MADERA
ESP AA MALLORCA
ESP AA MATE
ESP AA MELANI
ESP AA MONTANA
ESP AA MYKONOS
ESP AA NEBRASKA
ESP AA NEVADA
ESP AA OREGON
ESP AA OREGON-NEBRASKA
ESP AA PINO
ESP AA RAYA
ESP AA RELIEVE
ESP AA SALTILLO
ESP AA TACO
ESP AA TERRA S
ESP AA TOLEDO
ESP AA TOSCANA
EZ 3645A
EZ COCTAIL
EZ FUME
EZ IRIS
EZ LISA
EZ METAL
EZ MEZCLA
EZ MIX
EZ SPACE
EZ ZEN
FDC EVOQUE
FDC HBQ
FDC HMC11
FDC HNT10
FDC PL
FDC SL 71
FIOR STEEL
FLOOR LISC
FSM RAL
GAMBARELLI GOLDEN
GDB BREDALAVA
GFORES ALHAMBRA
GIG CONCRETE
GMB CANDY
HABIT MOON
HABIT SUN
HDC B
HDC BLANCO
HDC MICRO
HDC NILO
HDC VULCANO
HLC LOFT
HP HKM-1508
ILMO GCF01
ILMO GCF04
ILMO GCF15
ILMO GVL04
ILMO PIETRE
IMPR ESKO
IMPR I MARMI
IMPR MARMO D
IMPR MINER
IMPR NO4
IMPR PIETRE
IMPR RHUS
IMPR SANDS
IMPR SQUARE
IMPR STONE
IMPR STONE D
IMPR STONE MIX
IMPR WE
IMPRONTA BASALTO
IMSO ARDESIA
IMSO CARGO
IMSO DESIGN
IMSO ECOTIMBER
IMSO GRAFITE
IMSO OLIMPO
IMSO TECHNO
IMSO TK
INTER ARTIC
INTER BLACK
INTER CAPRI
INTER CEMENTI
INTER DOMUS
INTER DOUBLE
INTER FLAGSTONE
INTER KENYA
INTER MALLA
INTER MINI
INTER OXIDE
INTER PERLA
INTER ROUGH
INTER SNOW
INTER STRATO
INTER STRIPES
INTER Z-BRICK
ITG LAPILLI
ITG STONE
KAI MARBELLA
KAI SP
KAI VOGUE
KAKE CARRARA
KAKE COLOUR
KAKE HARMONIA
KAKE HOLOGRAM
KAKE NATURA
KAKE RKL
KAKE RKL NATURA
KAKE RUSTICO
KAKE SETA
KAKE STONE
KAKE VINTAGE
KALE ONTARIO
KALE WHITE
KEOPE BACK
KEOPE DES
KEOPE INDEX
KEOPE LANGHE
KEOPE LINK
KEOPE PIAZZE ROM
KEOPE PIETRA DI
KEOPE QUARZI
KEOPE THERMAE
KM BLACK
KM COPPER
KM ESTA-024
KM GL
KM GLASS
KM KA
KM LMT-922
KM MIX
KM RIVERSIDE
KM ROX
KM ZAHNA
KTC 1025
KTC 1030
LAB GRANITY
LUNA ELEGANCE
LUNA SHAPE
MAGNA ANTIQUE
MAGNA CIRCLE
MAGNA GAUDI
MAGNA PERFECTION
MAGNA POWER
MAGNA STRIPE
MC CASALI
MC CIO
MC COLORE
MC EKOS
MC ES
MC EVOLUTION
MC FAZENDA
MC FORMELLE
MC LOFT
MC ORI
MC PHI
MC POL
MC REA
MC STORIE
MC TEMPLI
MC TERRA
MC VILLA
MC WHY
MDS A-CGL06
MDS A-MGL08
MDS A-MST08
MOL VALK
MOMA EASY
MON MADREPERLA
MON MAR
MOSA ACQUARIS
MOSA METALICA
MOSA NACARE
MOSA PANDORA
NOVO LISTELLO
NOVO MALLA
NOVO MULTIC
NOVO SINFIN
NOVO TACO
NX MOSA
OMNI HEXAVE
PAR NATUR
PART PIZARRA
PERON FROZEN
PERON FS
PERON STUDDED
PGS ABSOLUTE
PGS FAST
PGS HEART
PGS MEDITER
PGS QUARZI
PIEMME ALBA
PIEMME ANTICA
PIEMME ATEL
PIEMME CHARM
PIEMME CRYSTAL
PIEMME DEFILE
PIEMME DIAMO
PIEMME FASH
PIEMME INOX
PIEMME MARMI
PIEMME MODER
PIEMME NUAN
PIEMME PALM
PIEMME PAPIRUM
PIEMME SATIN
PIEMME STYLE
PIEMME TRENDY
PIEMME TRES
PLANA AMBOICE
PLANA ANDUIN
PLANA ARTEC
PLANA ASPEN
PLANA BALANEE
PLANA CLEVELAND
PLANA DAGOBAH
PLANA DINAMO
PLANA FLANDES
PLANA HORTON
PLANA IPANEMA
PLANA LIQUID
PLANA WEEZER
PROJECER GLOSSY
PROJECER MATT
RECER AZULEJO
RECER BRANCO
RECER CONFORT
RECER INFIN
RECER MATE
RECER MODUS
RECER TIME
REX MOSA
RHS GRAFFITI
SAIME LUSERNA
SCAN FUME
SCAN MOSA
SCANDI CEMENTINE
SCANDI COTTON
SCANDI TERRA
SEDIN FORM
SEDIN UNI
SEDIN VESTA
SEDIN WHITE
SENIO DARK ROSE
SERA ANTICA
SERA CLOUD
SERA FOSSIL
SERA HAVANNA
SERA MEL
SERA MOLD
SERA ROCK
SERA SLATE
SERA SPECTRA
SERA VOLCANO
SERE VINTAGE
SETTE BOUDOIR
SETTE CANVAS
SETTE COBRA
SETTE CONCRETA
SETTE CROCO
SETTE FONDI
SETTE GIUNKO
SETTE IT
SETTE LEO
SETTE LM
SETTE MAYA
SETTE OPIUM
SETTE PEBBLES
SETTE WOOD
SIC R 5003
SIC R 5004
SIC R 5801
SIN FIORDO
SOLE FUME
STR TERRA
STU CLASSICA
STU MOSA
TEMPRA LIVING
TEMPRA RED
TENA BRONZE
TMF AMST
TMF BARCEL
TMF LONDON
TMF PARIS
TODA PALAZ
UMI MOSA
UNI BOARD
UNI COLORS
UNI FOREST
UNI GLAMOUR
UNI ICON
UNI LUXORY
UNI MATERIAE
UNI NAT
UNI QUARZITE
VAL ARDESIA
VAL PIETRA
VOGUE BIANCO
VOGUE CR
VOGUE IN
VOGUE RF
VOGUE TR
VOGUE WK
YB ARES
YB ETERNAL
Tuotesarja / product series
 
 


 


Paksuus / Thickness
- mm

Koko / Size
- cm

Sivujen koot / Side sizes
- cm
- cm
 
Lisätty kuvapankkiin / added to site

 
Tuotekoodi / product code


Vapaa haku / search


Piilota boordit ja kuvalaatat / hide decors