|
0 TUOTETTA
 

Ekolaatat ovat täällä

Keraamisten laattojen ympäristöystävällisyyttä kehitetään esimerkiksi alentamalla niiden valmistuksessa käytettävää energian määrää, vähentämällä tuotannon päästöjä ja käyttämällä kierrätysmateriaalia.  

Kaakelikeskus esittelee kuusi uutta laattasarjaa, jotka on toteutettu ympäristöä säästävällä tavalla. Esittelyssä ovat Improntan Sands ja Tharsis-sarjat, Eiffelgresin Vuolukivi ja Grafite, Piemmen Eternity ja Ezarrin lasimosaiikit.

Arkkitehdeille ja suunnittelijoille haluamme nostaa esille Leed-sertifioidut tuotteet, joita voidaan käyttää kestävän kehityksen rakennuskohteissa. Näitä ovat tässä artikkelissa muut kuin Impronta Tharsis.

Emil Ceramica Silverstone - Leed-sertifioitu tuote

Emil Ceramica Silverstone - Leed-sertifioitu tuote

Emilceramica-tehdas vaalii laadukasta Italialaista suunnittelua ja se on edelläkävijä niin teknologian hyödyntämisessä kuin ympäristöystävällisissä toimintatavoissakin.

Silverstone-sarja on tehtaan uusin innovaatio, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja kulutusta. Teknisiltä ominaisuuksiltaan tuote on huippuluokkaa, itse asiassa keraamista laattaa ei ole valmistettu vielä tätä paremmalla tekniikalla. Tuote on läpeensä samaa sintraantunutta porcellanatomassaa. Se kestää niin kodin tiloissa kuin kauppakeskuksissakin.
 
Tuotteen henki on ehdottomasti laadukkaassa ulkoasussa. Sen visuaalinen voima luottaa valon voimaan. Osittainen lasitus (lappato-pinta) mahdollistaa valon taittumisen ja heijastukset. Samalla tuote pysyy turvallisena, koska sukalle tai kengälle on tarpeeksi kitkapintaa, johon tarttua. Puhdistettavuus on erinomainen, laatta ei ime edes öljyä itseensä. Silverstonen lappato-pintaista laattaa ei tarvitse kiillottaa siivouksen jälkeen, niin kuin täysin kiillotetut laatat. Täysin kiillotetuissa laatoissa näkyvät jopa vesiroiskeet. Sama vaiva on täysin tasaisen värisissä laatoissa. Silverstone-laattapinnoille on helppo sovittaa useita sisustuksia, koska laatoituksessa on hienoinen värivaihtelu.
 
Emil Ceramica on toteuttanut Silverstone-laatan ympäristöystävällisesti. Leed sertifikaatti edellyttää että koko tuotantokaaresta vähintään 40 % on kierrätetystä materiaalista toteutettu. Tämä tarkoittaa laattoja ensimmäisestä hiukkasesta lopulliseen tuotteeseen asti sisältäen myös lavat, pakkaukset, toimiston uusiopaperin ym. Lisäksi tehtaan valmistusprosessin aikana syntynyt jäte, energia ja vesi pystytään kierrättämään.
 
Kyseessä on siis erittäin edistyksellinen tuote, joka on varma valinta messutaloonne.
 
Tuotteen plussat
 
+ Huippuluokan kestävyys
+ Ulkoasu ajaton ja tyylikäs
+ Osittainen lasitus = sopiva liukueste sukalle
+ Pieni värivaihtelu = kalusteiden valinta helpompaa, kuin tasavärisiin laattoihin.
+ Ympäristöystävällisesti tuotettu tuote
+ Hoitovapaa, helppo puhdistaa, eikä lika näy. 
 

 

Tutustu sarjan esitteeseen

Impronta Sands – 100 % kestävää ekodesignia

Impronta Sands – 100 % kestävää ekodesignia

Design 

Sands syntyi ajatuksesta, jossa luonto ei ole vain abstrakti käsite, vaan elävä ja hengittävä organismi, jota kuuluu suojella. Luonnossa mikään ei ole jätettä, vaan luonto käyttää kaiken materiaalinsa uudelleen ja luo jatkuvasti uutta.
 
Sands ja ympäristö
 
Impronta Sands on valmistettu 45 % kierrätysmateriaalista ja tuotettu niukasti energiaa kuluttavalla tavalla.
 
Impronta-tehdas kuuluu U.S Building Counsil –järjestöön, joka on kehittänyt arkkitehtien työkaluksi Leed-järjestelmän. Leed-hyväksyttyjä tuotteita voidaan käyttää kestävän kehityksen rakennuskohteissa. Lue lisää Sand-sarjalle myönnetystä Leed-sertifikaatista.
 
Sands  kantaa arvostettua Ecolabel-merkkiä. Ecolabel-merkin saavat vain tuotteet, jotka ovat läpäisseet tiukat ympäristövaatimukset. Niiden valmistusta valvotaan tiukasti. Lue lisää Ecolabelista. 
 
Sarjan laatat
 
Impronta Sands -laattasarjaan kuuluu kuusi eriväristä laattaa. Sävyjä on saatavilla vaaleasta aivan mustaan asti. Sarjan laatoissa on kaunis struktuuripinta ja peruslaattakokoja on saatavilla jopa seitsemän erilaista. Peruslaattojen lisäksi sarjaan kuuluvat mosaiikkilaatat ja kauniit aaltoilevat seinäkoristelaatat. Myös porraslaatat ja jalkalistat ovat saatavilla.
 
Käyttökohteet
 
Impronta Sands -laatat on suunniteltu hyvin monikäyttöisiksi. Sarjan laatat on toteutettu erittäin kestäviksi, joten niitä voidaan käyttää niin julkisen tilan laattoina kuin kodin eri tiloissakin.
 
Impronta-tehtaan ympäristöjärjestelmä suojelee luontoa
 
Impronta on ollut ensimmäisten laattatehtaiden joukossa luomassa vapaaehtoista ympäristöjärjestelmää, jonka tavoitteena on tukea kestävää kehitystä ja tuottaa ympäristölle vaarattomia tuotteita ekologisin keinoin. Kestävän kehityksen toimintaan kuuluvat mm. tehtaiden tiukat päästörajoitukset, kierrätysmateriaalin käyttö ja energian niukka kulutus.

 Tutustu Impronta Sands -esitteeseen

Impronta Tharsis – Ecolabel-merkitty laattasarja

Impronta Tharsis – Ecolabel-merkitty laattasarja

Design

Tharsis-nimi tulee Egyptin Nithia-kaupunkia ympäröivästä autiomaasta. Laatan ulkoasu on saanut inspiraationsa Egyptin faaraoiden ja kuninkaiden kallisarvoisten palatsien lattioista. 
 
Impronta Tharsis -laattasarjaan kuuluu neljä eriväristä laattaa. Värejä ovat luonnonvalkoinen, vaalea beige, tummanruskea ja ruskea hiekka (gold). Laattoihin on suunniteltu reilu sävyvaihtelu ja melkein jokainen laatta on erilainen. Suunnittelija on pyrkinyt luomaan kuluneen, vanhannäköisen pinnan, jossa näyttäytyvät hiekka ja pikkukivet. Yhden laatan väriskaala voi olla kermaisesta valkoisesta hiekan tummaan beigeen ja ruskeaan. Laattoja on saatavilla naturale- (mattapintaisina) ja lappatopinnoilla (puolikiiltävinä).  
 
Peruslaattojen lisäksi sarjaan kuuluvat 5x5 cm mosaiikkilaatat ja lattiaboordit kulmakappaleineen sekä porras- ja jalkalistakappaleet. Sarjaan kuuluu myös kaunis brick-boordilaatta.
 
Tharsikselle Ecolabel
 
Tharsis on ansainnut kantaa arvostettua Ecolabel-merkkiä. Ecolabel-merkin saavat vain tuotteet, jotka ovat läpäisseet tiukat ympäristövaatimukset ja joiden valmistusta valvotaan tiukasti. Lue lisää Ecolabelista. 
 
Käyttökohteet
 
Impronta Tharsis -laatat on suunniteltu käytettäviksi kaikissa laatoitettavissa tiloissa. Laatat ovat kestäviä, joten niitä voidaan käyttää niin julkisen tilan laattoina kuin kodin eri tiloissakin.
  
Impronta-tehtaan ympäristöjärjestelmä puolustaa luontoa
 
Impronta on ollut ensimmäisten laattatehtaiden joukossa luomassa vapaaehtoista ympäristöjärjestelmää, jonka tavoitteena on tukea kestävää kehitystä ja tuottaa ympäristölle vaarattomia tuotteita ekologisin keinoin. Kestävän kehityksen toimintaan kuuluvat mm. tehtaiden tiukat päästörajoitukset, kierrätysmateriaalin käyttö ja energian niukka kulutus.

 Tutustu Impronta Tharsis -esitteeseen

Eiffelgres Grafite – kestävän kehityksen pintamateriaali

Eiffelgres Grafite – kestävän kehityksen pintamateriaali

Design – intensiivinen kivipinta

Eiffelgres Grafite on intensiivisen musta, pelkistetty porcellanatolaatta. Pintaan on toteutettu esteettisesti kaunis kalliopinnan rosoisuutta muistuttava pinta. Tuote sopii täydellisesti moderniin arkkitehtuuriin, jossa kaivataan dramatiikkaa ja purevaa dynaamisuutta.
 
Grafite on saatavana erittäin laajalla koko- ja koristelaattavalikoimalla. Peruslaattakokoja on kahdeksan ja mosaiikkivaihtoehtoja on jopa 14. Suuria 30x60 cm koristekuviolaattoja on kahdeksan erilaista. Sarjan laattoihin on saatavilla porras- ja jalkalistakappaleet. Tuote on saatavilla kolmella eri pintastruktuurilla.
 
Teknisiltä ominaisuuksiltaan tuote on käyttörajoitukseton. Laatta on lasimaisen tiivis, naarmuuntumaton ja ennen kaikkea hoitovapaa.
 
Leed-tuotteet kestävän kehityksen rakennuksiin – kierrätysmateriaalia 40 %
 
Eiffelgres–laattatehdas kuuluu U.S Building Counsil –järjestöön, joka on kehittänyt arkkitehtien työkaluksi Leed-järjestelmän. Leed-hyväksyttyjä tuotteita voidaan käyttää kestävän kehityksen rakennuskohteissa. Lue lisää sarjalle myönnetystä Leed-sertifikaatista.
 
Leed-järjestelmän lisäksi Eiffelgres on sitoutunut Anab-järjestelmään, jonka ansiosta esimerkiksi Grafite-sarja on kehitetty päästöttömäksi, eli tuotteet ovat vaarattomia ihmisille ja ympäristölle koko elinkaarensa ajan. Lue lisää Anab-järjestelmästä.
 
Käyttökohteet
 
Eiffelgres Grafite käy rajoituksetta kaikkiin laatoitettaviin tiloihin. Grafite-porcellanatolaattoja voidaan käyttää kauppakeskuksissa, koulutiloissa ja muissa julkisissa tiloissa sekä kodeissa ja ulkoterassien lattiamateriaalina.
 
Eiffelgres-tehtaan ympäristöjärjestelmään kuuluvat Leed ja Anab
 
Eiffelgres-laattatehdas on ollut ympäristöystävällisten tuotteiden pioneeri. Tehdas on vahvasti sitoutunut säilyttämään ympäristöä ja luomaan tuotteita, joita voidaan käyttää kestävän kehityksen rakentamisessa. Eiffelgres on toteuttanut mm. Leed-sertifioinnin monille tuotteilleen ja Anab-sertifioinnin useille tuotteille.

 Tutustu Eiffelgres Grafite -esitteeseen

Piemme Eternity – 40 % kierrätysmateriaalia

Piemme Eternity – 40 % kierrätysmateriaalia

Design

Piemme Eternity – laattasarjaan kuuluu viisi eriväristä porcellanatolaattaa. Värit ovat luonnollisia kiven ja hiekan sävyjä. Sarjan laatoissa on hienoinen värivaihtelu. Koot ovat 45x90 cm, 60x60 cm, 30x60 cm ja 45x45 cm. Tuotteita on saatavilla matta- ja lappatopinnoilla (puolikiiltävä). Saatavana ovat myös jalkalistat ja porraskappaleet sekä kolme eri koristelaattaa.
 
Leed-tuotetta kestävän kehityksen rakennuksiin – kierrätysmateriaalia 40 %
 
Ceramiche Piemme –laattatehdas kuuluu U.S Building Counsil –järjestöön, joka on kehittänyt arkkitehtien työkaluksi Leed-järjestelmän. Leed-hyväksyttyjä tuotteita voidaan käyttää kestävän kehityksen rakennuskohteissa. Lue lisää sarjalle myönnetystä Leed-sertifikaatista.
 
Käyttökohteet
 
Eternity-laatat on suunniteltu hyvin monikäyttöisiksi. Sarjan laatat on toteutettu erittäin kestäviksi, joten niitä voidaan käyttää niin julkisen tilan laattoina kuin kodin eri tiloissakin.
 
Piemme-tehtaan Leed-järjestelmä
 
Piemmegres on ollut ensimmäisten laattatehtaiden joukossa luomassa vapaaehtoista ympäristöjärjestelmää, jonka tavoitteena on tukea kestävää kehitystä ja tuottaa ympäristölle vaarattomia tuotteita ekologisin keinoin. Kestävän kehityksen toimintaan kuuluvat mm. tehtaiden tiukat päästörajoitukset, kierrätysmateriaalin käyttö ja energian niukka kulutus.

 Tutustu Piemme Eternity -esitteeseen

Ezarri-mosaiikit – 100 % kierrätyslasia

Ezarri-mosaiikit – 100 % kierrätyslasia

Valtava valikoima lasimosaiikkeja

Ezarrin mosaiikkilaatat on valmistettu kierrätyslasista ja ne ovat kiinni toisissaan asennuksen helpottamiseksi. Ezarrin värivalikoima on laaja ja joistakin väreistä on saatavilla 2,5x2,5 cm kokoisen laatan lisäksi 3,6x3,6 cm kokoinen versio.
 
100 % kierrätysmateriaalia
 
Kaikki Ezarri-tehtaan mosaiikkilaatat valmistetaan kierrätyslasista. Kierrätettävä lasi murskataan lasipölyksi asti, jonka jälkeen ne puristetaan laattarungoiksi. Laadunvalvonnan jälkeen laatat kiinnitetään toisiinsa asennuksen helpottamiseksi. Prosessi on hyvin valvottu ja päästö- ja energiahukat pidetään alhaisilla tasoilla.
 
Käyttökohteet
 
Lasimosaiikkilaatat ovat hyvin monikäyttöisiä. Niitä voidaan käyttää kaikilla seinä- ja lattiapinnoilla sisällä ja ulkona. Laatat eivät ime vettä itseensä, joten ne kestävät Suomen sääolosuhteita talvellakin. Mosaiikkiarkkeja voidaan taivuttaa hieman, joten myös pilareita ja aaltoilevia pintoja voidaan laatoittaa näillä laatoilla.
 
Uima-altaisiin on tehtaalta saatavilla delfiinikuvioita ja jopa asiakkaan toiveen mukaisesti tehtyjä mosaiikkitöitä. Ezarrilta on saatavilla niin yksivärisiä, satunnaisvärjättyjä kuin eksoottisia metallihohtovärejäkin. Laatat ovat hieman läpinäkyviä, joten niiden kiinnitys kannattaa toteuttaa valkoisella saneerauslaastilla, ellei halua tummentaa laattaa hieman.
 

 

 
 
Tuotekuva / image type


Laattatyyppi / tile type


Soveltuvuus / suitability


 
Väri / color
 


Sivujen koot
x cm
 
Valitse:
ACIF TAVOLETTA
ACIF TRACCIA
ACR QUEBEC
AKT TILETRIM
ANTICA ANTIB
ANTICA GRIGIO
ANTICA HR
ANTICA INDIA
ANTICA MET
ANTICA ROCK
ANTICA SCHEGGE
ANTICA VINTAGE
APE AGUAS
APE ALYA
APE ARK
APE ARTISAN
APE BALANCE
APE BOORDI
APE BREEZE
APE CALACATTA
APE CELINA
APE CHEVRON
APE CHEYENNE
APE CONCORDE
APE DAMAS
APE DANCE
APE DECOR
APE DIAMOND
APE DOMECQ
APE DORIAN
APE DRACH
APE DUBAI
APE ECO
APE ELISA
APE ETERNIA
APE EXPERIEN
APE FIESTA
APE FLAMENCO
APE FLORIAN
APE FUNNY
APE GEORGIA
APE GLASS
APE GRUNGE
APE GUGGENH
APE HELSINKI
APE ICE
APE INSPIRATION
APE JAWA
APE JAZZ
APE KALAHARY
APE LOUNGE
APE LOUVRE
APE LUCE
APE LUGANO
APE LUNA
APE MALLORCA
APE MARLO
APE MARM
APE MAT
APE MATERIA
APE MELBOURNE
APE MERKY
APE MICHIGANO
APE MONTBLANC
APE MOSAIC
APE MURO
APE NACAR
APE NATURE
APE NORTH
APE OBAMA
APE ONICE
APE ONIX
APE PIEMONTE
APE PIETRA
APE PLANET 1(PLANETAS)
APE PLANET 2 (ESTRELLAS)
APE PLATINO
APE PLITVICE
APE PORC
APE PURITY
APE QUEBEC
APE RAFAELA
APE REKA
APE ROTTERDAM
APE SAN JUAN
APE SANDY
APE SARINA
APE SARKO
APE SEVILLA
APE SOFT
APE SOGNO
APE SOTILE
APE SPUTNIK
APE STAR
APE STARBOORDI
APE STICK
APE TEMPO
APE THASSOS
APE THIS
APE TUSCANY
APE VELVET
APE VIENA
APE VITA
APE WALLABY
APOLLO PLASTER
APOLO AQUA
APOLO BLUR
APOLO FANCY
APOLO HOME
APOLO LUX
APOLO MONJARDINO
APOLO MOSAIC
APOLO ONDA
APOLO SAHARA
APOLO SPOONY
APOLO SPOT
APOLO WHITE
APR ABILENE
APR ACOUSTIC
APR ACTIVE
APR ADOBE
APR ANGEL
APR ANTICA
APR ARTEMISA
APR BABILONIA
APR BLADE
APR CARPET
APR CIVES
APR DARIEN
APR DRAW
APR FELSICO
APR G-STONE
APR IDOLE
APR IPAN
APR KEIMA
APR LATTICE
APR LAYER
APR LIBERTY
APR LOGIC
APR MELIBEA
APR MINE
APR MONTI
APR OKAIDO
APR SINCRO
APR STRIPES
APR TANDIL
APR TEX
APR TICAL
APR TULIA
APR VALIRA
APR VALLTER
APR WOOD
APR YACARE
APR YUTE
APR ZOE
ARE MATT
ARIS RST
ARMON BIANCO
ARMON URANO
ARS BELFORTE
ARS FIORDIM
ARS GEO
ARS PIETRE
ARS STARDUST
ASCOT DIVINA
AVI SERENA
AZ ANETO
AZ CREMA
AZ ETHNIC
AZ GARONA
AZ LAROSSA
AZ LOFT
AZ MEDI
AZ OXIDE
AZ SAGUNTO
AZ SCAVOS
AZ SILK
AZ TAMPICO
AZ TUCAN
BALL CHIPRE
BALL DLT
BALL GRESB
BALL KIOS
BALL LT
BALL STONBRIK
BALL V
BAY BAY
BCR PIETRA
BMS GROUND
BMS GROUND ON DOTS
BOXER ALUGHISA
BOXER CMN04
BOXER METAMAT
BW GL-09001
BW GL-11002
BW GL-2536
BW KA
BW KA-1080
BW KA-122
BW MA-09003
CASE GRUNDE
CDR ABS
CDR CHAKRA
CDR CHIC
CDR SASSI
CDR THESI
CDR TIFFANY
CDR VENEZIA
COLLI MOOD
CRM PROV
CRT ALVOR
CRT APPIA
CRT BRANCO
CRT GARDA
CRT KLIN
CRT LONDON
CRT LORD
CRT METRO
CRT PIETRA
CRT REV
CRT SLATE
CRT XISTUS
DADO AROMA
DADO CROMATICA
DADO D03
DADO IL NOV
DADO LIST
DADO LUCE
DADO MING
DADO NEWS
DADO NF
DADO NV
DADO ROCK
DADO ROSM
DADO SILK
DADO SL
DADO SPRING
DADO SUGAR
DEC COUNTRY
DEC DEVON
DEC FIORE
DEC GLASGOW
DEC GLITTER
DEC IBERO
DEC LIST
DEC STRUTTURA
DEL METALICA
DEL PILLOW
DEL PIZARRA
DEL SURFACE
DOM ABSOLUTE
DOM ANYA
DOM BRANCO
DOM BUXY
DOM BYZANTINE
DOM CONC
DOM CRISTAL
DOM EVOLUTION
DOM GARLAND
DOM ILUSTRE
DOM NEWSTREET
DOM PISANINO
DOM SAN MARCO
DOM TITAN
DOM TREES
DOMUS CIMENTO
DOMUS TERRA
DOT EMP
DOT HELSINKI
DOT JURA
DOT LA PIETRA
DOT LA SPEZIA
DOT LUGANO
DOT OSLO
DOT PIAGGIO
DOT QUADRO
DOT RITA
DOT SAANA
DOT SAINTES
DOT SATIN
DOT SILK
DOT TINA
DOT TRINITY
DOT WHITE
DREAM WHITE
DUNE LONDON
DURA NUVOLA
DYF CANYETA
DYF KYNÄB
EASYKER CUBIC
EASYKER GALLERY
EBRU HELSINKI
EBRU SATEN
EBRU STRIPE
EC 2
EC 30
EC 9X
EC BRICKDESIGN
EC D
EC ECO
EC K
EC KOTTOBRICK
EC LS16
EC LV
EC MAXIMA
EC MILESTONE
EC ML
EC MV
EC NB
EC ON
EC P1
EC P9
EC PK
EC PT
EC R
EC SB
EC SILVER
EC SR
EC STONEBOX
EC Z
EC ZC
EC ZT
EC ZX
ECO COOPER
ECOP LAJA
ECOP LARDILLO
ECOP MONTE PANEL
ECOP VIEJO
EFG CORTON
EFG CREMA
EFG DELFIN
EFG PIERRE
EFG PIETRA
EFG VUOLUKIVI
EGE ASTRA
EGE ATLANTIC
EGE BRILL
EGE CEMENT
EGE CRONOS
EGE DESIRE
EGE DIANA
EGE ESSENCE
EGE EVO
EGE GARDA
EGE GEORGIA
EGE HONG KONG
EGE IINA
EGE JARDIN
EGE JAZZ
EGE KATYA
EGE MATT
EGE MOSA
EGE NAT
EGE OPULENTO
EGE PASTEL
EGE PIETRA
EGE PLAYFUL
EGE RAIN
EGE RAINFOREST
EGE RIVIERA
EGE SAFARI
EGE SARD
EGE SCALA
EGE SPECKLE
EGE VENETZIA
EL MIJA ESTROMBOLI
EL MIJA EVORA
EL MIJA FOBOS
EL MIJA RV Z
EMAC N ESCOCIA
EMAC N-ESCUADRA
EMAC NOVOBISEL
EMAC NOVOCANTO
EMAC NOVOJUNTA
EMAC NOVOLISTEL
EMAC NOVOLISTEL 3
EMAC NOVOLISTEL 3 LISTA
EMAC NOVONIVEL
EMAC NOVONIVEL 3
EMAC NOVOPELDANO
EMAC NOVOSEPARA 5
EMAC NOVOSUELO
EMAUX AG
EMAUX AG26
EMAUX AL
EMAUX LC
ES BAMBOLA
ES BEA-1
ES BEA-2
ES CARIBA
ES COIMBRA
ES DUNE
ES ESPIGA
ES KYNÄB
ES L-3
ES LATTIABOORDI
ES LUCCA
ES LYON
ES MARTA
ES MEDITERRANEO
ES MENORCA
ES MODENA
ES PRAGA
ES T
ES TERRA
ES TREVI
ESP AA ANDREA
ESP AA ARGOS
ESP AA AZORES
ESP AA BLANCO E
ESP AA BRILLO
ESP AA CARLA
ESP AA COSMOS
ESP AA INDIANA
ESP AA KARINA
ESP AA LIST
ESP AA MADERA
ESP AA MALLORCA
ESP AA MATE
ESP AA MELANI
ESP AA MONTANA
ESP AA MYKONOS
ESP AA NEBRASKA
ESP AA NEVADA
ESP AA OREGON
ESP AA OREGON-NEBRASKA
ESP AA PINO
ESP AA RAYA
ESP AA RELIEVE
ESP AA SALTILLO
ESP AA TACO
ESP AA TERRA S
ESP AA TOLEDO
ESP AA TOSCANA
EZ 3645A
EZ COCTAIL
EZ FUME
EZ IRIS
EZ LISA
EZ METAL
EZ MEZCLA
EZ MIX
EZ SPACE
EZ ZEN
FDC EVOQUE
FDC HBQ
FDC HMC11
FDC HNT10
FDC PL
FDC SIGNORIE
FDC SL 71
FIOR STEEL
FLOOR LISC
FSM RAL
GAMBARELLI GOLDEN
GDB BREDALAVA
GFORES ALHAMBRA
GIG CONCRETE
GMB CANDY
HABIT MOON
HABIT SUN
HDC B
HDC BLANCO
HDC MICRO
HDC NILO
HDC VULCANO
HLC LOFT
HP HKM-1508
ILMO GCF01
ILMO GCF04
ILMO GCF15
ILMO GVL04
ILMO PIETRE
IMPR ESKO
IMPR I MARMI
IMPR MARMO D
IMPR MINER
IMPR NO4
IMPR PIETRE
IMPR RHUS
IMPR SANDS
IMPR SQUARE
IMPR STONE
IMPR STONE D
IMPR STONE MIX
IMPR WE
IMPRONTA BASALTO
IMSO ARDESIA
IMSO CARGO
IMSO DESIGN
IMSO ECOTIMBER
IMSO GRAFITE
IMSO OLIMPO
IMSO TECHNO
IMSO TK
INTER ARTIC
INTER BLACK
INTER CAPRI
INTER CEMENTI
INTER DOMUS
INTER DOUBLE
INTER FLAGSTONE
INTER KENYA
INTER MALLA
INTER MINI
INTER OXIDE
INTER PERLA
INTER ROUGH
INTER SNOW
INTER STRATO
INTER STRIPES
INTER Z-BRICK
ITG LAPILLI
ITG STONE
KAI MARBELLA
KAI SP
KAI VOGUE
KAKE CARRARA
KAKE COLOUR
KAKE HARMONIA
KAKE HOLOGRAM
KAKE NATURA
KAKE RKL
KAKE RKL NATURA
KAKE RUSTICO
KAKE SETA
KAKE STONE
KAKE VINTAGE
KALE ONTARIO
KALE WHITE
KEOPE BACK
KEOPE DES
KEOPE INDEX
KEOPE LANGHE
KEOPE LINK
KEOPE PIAZZE ROM
KEOPE PIETRA DI
KEOPE QUARZI
KEOPE THERMAE
KM BLACK
KM COPPER
KM ESTA-024
KM GL
KM GLASS
KM KA
KM LMT-922
KM MIX
KM MT
KM RIVERSIDE
KM ROX
KM ZAHNA
KTC 1025
KTC 1030
LAB GRANITY
LUNA ELEGANCE
LUNA SHAPE
MAGNA ANTIQUE
MAGNA CIRCLE
MAGNA GAUDI
MAGNA PERFECTION
MAGNA POWER
MAGNA STRIPE
MC CASALI
MC CIO
MC COLORE
MC EKOS
MC ES
MC EVOLUTION
MC FAZENDA
MC FORMELLE
MC LOFT
MC ORI
MC PHI
MC POL
MC REA
MC STORIE
MC TEMPLI
MC TERRA
MC VILLA
MC WHY
MDS A-CGL06
MDS A-MGL08
MDS A-MST08
MOL VALK
MOMA EASY
MON MADREPERLA
MON MAR
MOSA ACQUARIS
MOSA METALICA
MOSA NACARE
MOSA PANDORA
NOVO LISTELLO
NOVO MALLA
NOVO MULTIC
NOVO SINFIN
NOVO TACO
NX MOSA
OMNI HEXAVE
PAR NATUR
PART PIZARRA
PERON FROZEN
PERON FS
PERON STUDDED
PGS ABSOLUTE
PGS FAST
PGS HEART
PGS MEDITER
PGS QUARZI
PIEMME ALBA
PIEMME ANTICA
PIEMME ATEL
PIEMME CHARM
PIEMME CRYSTAL
PIEMME DEFILE
PIEMME DIAMO
PIEMME FASH
PIEMME INOX
PIEMME MARMI
PIEMME MODER
PIEMME NUAN
PIEMME PALM
PIEMME PAPIRUM
PIEMME SATIN
PIEMME STYLE
PIEMME TRENDY
PIEMME TRES
PLANA AMBOICE
PLANA ANDUIN
PLANA ARTEC
PLANA ASPEN
PLANA BALANEE
PLANA CLEVELAND
PLANA DAGOBAH
PLANA DINAMO
PLANA FLANDES
PLANA HORTON
PLANA IPANEMA
PLANA LIQUID
PLANA WEEZER
PROJECER GLOSSY
PROJECER MATT
RECER AZULEJO
RECER BRANCO
RECER CONFORT
RECER INFIN
RECER MATE
RECER MODUS
RECER TIME
REX MOSA
RHS GRAFFITI
SAIME LUSERNA
SCAN FUME
SCAN MOSA
SCANDI CEMENTINE
SCANDI COTTON
SCANDI TERRA
SEDIN FORM
SEDIN UNI
SEDIN VESTA
SEDIN WHITE
SENIO DARK ROSE
SERA ANTICA
SERA CLOUD
SERA FOSSIL
SERA HAVANNA
SERA MEL
SERA MOLD
SERA ROCK
SERA SLATE
SERA SPECTRA
SERA VOLCANO
SERE VINTAGE
SETTE BOUDOIR
SETTE CANVAS
SETTE COBRA
SETTE CONCRETA
SETTE CROCO
SETTE FONDI
SETTE GIUNKO
SETTE IT
SETTE LEO
SETTE LM
SETTE MAYA
SETTE OPIUM
SETTE PEBBLES
SETTE WOOD
SIC R 5003
SIC R 5004
SIC R 5801
SIN FIORDO
SOLE FUME
STR TERRA
STU CLASSICA
STU MOSA
STU ROSONE MARMO
TEMPRA LIVING
TEMPRA RED
TENA BRONZE
TMF AMST
TMF BARCEL
TMF LONDON
TMF PARIS
TODA PALAZ
UMI MOSA
UNI BOARD
UNI COLORS
UNI FOREST
UNI GLAMOUR
UNI ICON
UNI LUXORY
UNI MATERIAE
UNI NAT
UNI QUARZITE
VAL ARDESIA
VAL PIETRA
VOGUE BIANCO
VOGUE CR
VOGUE IN
VOGUE RF
VOGUE TR
VOGUE WK
YB ARES
YB ETERNAL
Tuotesarja / product series
 


 
 


Vapaa haku


Piilota boordit ja kuvalaatat


Tuotekuva / image type


Laattatyyppi / tile type


Soveltuvuus / suitability


 
Väri / color
 


Värivaihtelu / color variation


Kovuus / hardness
 


Kiilto / surface reflection
 


Rektifioitu / rectified
 


Moduulikoko / module size
 


 


 
 
Yksikkö / Unit
  


 


Valitse:
ACIF TAVOLETTA
ACIF TRACCIA
ACR QUEBEC
AKT TILETRIM
ANTICA ANTIB
ANTICA GRIGIO
ANTICA HR
ANTICA INDIA
ANTICA MET
ANTICA ROCK
ANTICA SCHEGGE
ANTICA VINTAGE
APE AGUAS
APE ALYA
APE ARK
APE ARTISAN
APE BALANCE
APE BOORDI
APE BREEZE
APE CALACATTA
APE CELINA
APE CHEVRON
APE CHEYENNE
APE CONCORDE
APE DAMAS
APE DANCE
APE DECOR
APE DIAMOND
APE DOMECQ
APE DORIAN
APE DRACH
APE DUBAI
APE ECO
APE ELISA
APE ETERNIA
APE EXPERIEN
APE FIESTA
APE FLAMENCO
APE FLORIAN
APE FUNNY
APE GEORGIA
APE GLASS
APE GRUNGE
APE GUGGENH
APE HELSINKI
APE ICE
APE INSPIRATION
APE JAWA
APE JAZZ
APE KALAHARY
APE LOUNGE
APE LOUVRE
APE LUCE
APE LUGANO
APE LUNA
APE MALLORCA
APE MARLO
APE MARM
APE MAT
APE MATERIA
APE MELBOURNE
APE MERKY
APE MICHIGANO
APE MONTBLANC
APE MOSAIC
APE MURO
APE NACAR
APE NATURE
APE NORTH
APE OBAMA
APE ONICE
APE ONIX
APE PIEMONTE
APE PIETRA
APE PLANET 1(PLANETAS)
APE PLANET 2 (ESTRELLAS)
APE PLATINO
APE PLITVICE
APE PORC
APE PURITY
APE QUEBEC
APE RAFAELA
APE REKA
APE ROTTERDAM
APE SAN JUAN
APE SANDY
APE SARINA
APE SARKO
APE SEVILLA
APE SOFT
APE SOGNO
APE SOTILE
APE SPUTNIK
APE STAR
APE STARBOORDI
APE STICK
APE TEMPO
APE THASSOS
APE THIS
APE TUSCANY
APE VELVET
APE VIENA
APE VITA
APE WALLABY
APOLLO PLASTER
APOLO AQUA
APOLO BLUR
APOLO FANCY
APOLO HOME
APOLO LUX
APOLO MONJARDINO
APOLO MOSAIC
APOLO ONDA
APOLO SAHARA
APOLO SPOONY
APOLO SPOT
APOLO WHITE
APR ABILENE
APR ACOUSTIC
APR ACTIVE
APR ADOBE
APR ANGEL
APR ANTICA
APR ARTEMISA
APR BABILONIA
APR BLADE
APR CARPET
APR CIVES
APR DARIEN
APR DRAW
APR FELSICO
APR G-STONE
APR IDOLE
APR IPAN
APR KEIMA
APR LATTICE
APR LAYER
APR LIBERTY
APR LOGIC
APR MELIBEA
APR MINE
APR MONTI
APR OKAIDO
APR SINCRO
APR STRIPES
APR TANDIL
APR TEX
APR TICAL
APR TULIA
APR VALIRA
APR VALLTER
APR WOOD
APR YACARE
APR YUTE
APR ZOE
ARE MATT
ARIS RST
ARMON BIANCO
ARMON URANO
ARS BELFORTE
ARS FIORDIM
ARS GEO
ARS PIETRE
ARS STARDUST
ASCOT DIVINA
AVI SERENA
AZ ANETO
AZ CREMA
AZ ETHNIC
AZ GARONA
AZ LAROSSA
AZ LOFT
AZ MEDI
AZ OXIDE
AZ SAGUNTO
AZ SCAVOS
AZ SILK
AZ TAMPICO
AZ TUCAN
BALL CHIPRE
BALL DLT
BALL GRESB
BALL KIOS
BALL LT
BALL STONBRIK
BALL V
BAY BAY
BCR PIETRA
BMS GROUND
BMS GROUND ON DOTS
BOXER ALUGHISA
BOXER CMN04
BOXER METAMAT
BW GL-09001
BW GL-11002
BW GL-2536
BW KA
BW KA-1080
BW KA-122
BW MA-09003
CASE GRUNDE
CDR ABS
CDR CHAKRA
CDR CHIC
CDR SASSI
CDR THESI
CDR TIFFANY
CDR VENEZIA
COLLI MOOD
CRM PROV
CRT ALVOR
CRT APPIA
CRT BRANCO
CRT GARDA
CRT KLIN
CRT LONDON
CRT LORD
CRT METRO
CRT PIETRA
CRT REV
CRT SLATE
CRT XISTUS
DADO AROMA
DADO CROMATICA
DADO D03
DADO IL NOV
DADO LIST
DADO LUCE
DADO MING
DADO NEWS
DADO NF
DADO NV
DADO ROCK
DADO ROSM
DADO SILK
DADO SL
DADO SPRING
DADO SUGAR
DEC COUNTRY
DEC DEVON
DEC FIORE
DEC GLASGOW
DEC GLITTER
DEC IBERO
DEC LIST
DEC STRUTTURA
DEL METALICA
DEL PILLOW
DEL PIZARRA
DEL SURFACE
DOM ABSOLUTE
DOM ANYA
DOM BRANCO
DOM BUXY
DOM BYZANTINE
DOM CONC
DOM CRISTAL
DOM EVOLUTION
DOM GARLAND
DOM ILUSTRE
DOM NEWSTREET
DOM PISANINO
DOM SAN MARCO
DOM TITAN
DOM TREES
DOMUS CIMENTO
DOMUS TERRA
DOT EMP
DOT HELSINKI
DOT JURA
DOT LA PIETRA
DOT LA SPEZIA
DOT LUGANO
DOT OSLO
DOT PIAGGIO
DOT QUADRO
DOT RITA
DOT SAANA
DOT SAINTES
DOT SATIN
DOT SILK
DOT TINA
DOT TRINITY
DOT WHITE
DREAM WHITE
DUNE LONDON
DURA NUVOLA
DYF CANYETA
DYF KYNÄB
EASYKER CUBIC
EASYKER GALLERY
EBRU HELSINKI
EBRU SATEN
EBRU STRIPE
EC 2
EC 30
EC 9X
EC BRICKDESIGN
EC D
EC ECO
EC K
EC KOTTOBRICK
EC LS16
EC LV
EC MAXIMA
EC MILESTONE
EC ML
EC MV
EC NB
EC ON
EC P1
EC P9
EC PK
EC PT
EC R
EC SB
EC SILVER
EC SR
EC STONEBOX
EC Z
EC ZC
EC ZT
EC ZX
ECO COOPER
ECOP LAJA
ECOP LARDILLO
ECOP MONTE PANEL
ECOP VIEJO
EFG CORTON
EFG CREMA
EFG DELFIN
EFG PIERRE
EFG PIETRA
EFG VUOLUKIVI
EGE ASTRA
EGE ATLANTIC
EGE BRILL
EGE CEMENT
EGE CRONOS
EGE DESIRE
EGE DIANA
EGE ESSENCE
EGE EVO
EGE GARDA
EGE GEORGIA
EGE HONG KONG
EGE IINA
EGE JARDIN
EGE JAZZ
EGE KATYA
EGE MATT
EGE MOSA
EGE NAT
EGE OPULENTO
EGE PASTEL
EGE PIETRA
EGE PLAYFUL
EGE RAIN
EGE RAINFOREST
EGE RIVIERA
EGE SAFARI
EGE SARD
EGE SCALA
EGE SPECKLE
EGE VENETZIA
EL MIJA ESTROMBOLI
EL MIJA EVORA
EL MIJA FOBOS
EL MIJA RV Z
EMAC N ESCOCIA
EMAC N-ESCUADRA
EMAC NOVOBISEL
EMAC NOVOCANTO
EMAC NOVOJUNTA
EMAC NOVOLISTEL
EMAC NOVOLISTEL 3
EMAC NOVOLISTEL 3 LISTA
EMAC NOVONIVEL
EMAC NOVONIVEL 3
EMAC NOVOPELDANO
EMAC NOVOSEPARA 5
EMAC NOVOSUELO
EMAUX AG
EMAUX AG26
EMAUX AL
EMAUX LC
ES BAMBOLA
ES BEA-1
ES BEA-2
ES CARIBA
ES COIMBRA
ES DUNE
ES ESPIGA
ES KYNÄB
ES L-3
ES LATTIABOORDI
ES LUCCA
ES LYON
ES MARTA
ES MEDITERRANEO
ES MENORCA
ES MODENA
ES PRAGA
ES T
ES TERRA
ES TREVI
ESP AA ANDREA
ESP AA ARGOS
ESP AA AZORES
ESP AA BLANCO E
ESP AA BRILLO
ESP AA CARLA
ESP AA COSMOS
ESP AA INDIANA
ESP AA KARINA
ESP AA LIST
ESP AA MADERA
ESP AA MALLORCA
ESP AA MATE
ESP AA MELANI
ESP AA MONTANA
ESP AA MYKONOS
ESP AA NEBRASKA
ESP AA NEVADA
ESP AA OREGON
ESP AA OREGON-NEBRASKA
ESP AA PINO
ESP AA RAYA
ESP AA RELIEVE
ESP AA SALTILLO
ESP AA TACO
ESP AA TERRA S
ESP AA TOLEDO
ESP AA TOSCANA
EZ 3645A
EZ COCTAIL
EZ FUME
EZ IRIS
EZ LISA
EZ METAL
EZ MEZCLA
EZ MIX
EZ SPACE
EZ ZEN
FDC EVOQUE
FDC HBQ
FDC HMC11
FDC HNT10
FDC PL
FDC SIGNORIE
FDC SL 71
FIOR STEEL
FLOOR LISC
FSM RAL
GAMBARELLI GOLDEN
GDB BREDALAVA
GFORES ALHAMBRA
GIG CONCRETE
GMB CANDY
HABIT MOON
HABIT SUN
HDC B
HDC BLANCO
HDC MICRO
HDC NILO
HDC VULCANO
HLC LOFT
HP HKM-1508
ILMO GCF01
ILMO GCF04
ILMO GCF15
ILMO GVL04
ILMO PIETRE
IMPR ESKO
IMPR I MARMI
IMPR MARMO D
IMPR MINER
IMPR NO4
IMPR PIETRE
IMPR RHUS
IMPR SANDS
IMPR SQUARE
IMPR STONE
IMPR STONE D
IMPR STONE MIX
IMPR WE
IMPRONTA BASALTO
IMSO ARDESIA
IMSO CARGO
IMSO DESIGN
IMSO ECOTIMBER
IMSO GRAFITE
IMSO OLIMPO
IMSO TECHNO
IMSO TK
INTER ARTIC
INTER BLACK
INTER CAPRI
INTER CEMENTI
INTER DOMUS
INTER DOUBLE
INTER FLAGSTONE
INTER KENYA
INTER MALLA
INTER MINI
INTER OXIDE
INTER PERLA
INTER ROUGH
INTER SNOW
INTER STRATO
INTER STRIPES
INTER Z-BRICK
ITG LAPILLI
ITG STONE
KAI MARBELLA
KAI SP
KAI VOGUE
KAKE CARRARA
KAKE COLOUR
KAKE HARMONIA
KAKE HOLOGRAM
KAKE NATURA
KAKE RKL
KAKE RKL NATURA
KAKE RUSTICO
KAKE SETA
KAKE STONE
KAKE VINTAGE
KALE ONTARIO
KALE WHITE
KEOPE BACK
KEOPE DES
KEOPE INDEX
KEOPE LANGHE
KEOPE LINK
KEOPE PIAZZE ROM
KEOPE PIETRA DI
KEOPE QUARZI
KEOPE THERMAE
KM BLACK
KM COPPER
KM ESTA-024
KM GL
KM GLASS
KM KA
KM LMT-922
KM MIX
KM MT
KM RIVERSIDE
KM ROX
KM ZAHNA
KTC 1025
KTC 1030
LAB GRANITY
LUNA ELEGANCE
LUNA SHAPE
MAGNA ANTIQUE
MAGNA CIRCLE
MAGNA GAUDI
MAGNA PERFECTION
MAGNA POWER
MAGNA STRIPE
MC CASALI
MC CIO
MC COLORE
MC EKOS
MC ES
MC EVOLUTION
MC FAZENDA
MC FORMELLE
MC LOFT
MC ORI
MC PHI
MC POL
MC REA
MC STORIE
MC TEMPLI
MC TERRA
MC VILLA
MC WHY
MDS A-CGL06
MDS A-MGL08
MDS A-MST08
MOL VALK
MOMA EASY
MON MADREPERLA
MON MAR
MOSA ACQUARIS
MOSA METALICA
MOSA NACARE
MOSA PANDORA
NOVO LISTELLO
NOVO MALLA
NOVO MULTIC
NOVO SINFIN
NOVO TACO
NX MOSA
OMNI HEXAVE
PAR NATUR
PART PIZARRA
PERON FROZEN
PERON FS
PERON STUDDED
PGS ABSOLUTE
PGS FAST
PGS HEART
PGS MEDITER
PGS QUARZI
PIEMME ALBA
PIEMME ANTICA
PIEMME ATEL
PIEMME CHARM
PIEMME CRYSTAL
PIEMME DEFILE
PIEMME DIAMO
PIEMME FASH
PIEMME INOX
PIEMME MARMI
PIEMME MODER
PIEMME NUAN
PIEMME PALM
PIEMME PAPIRUM
PIEMME SATIN
PIEMME STYLE
PIEMME TRENDY
PIEMME TRES
PLANA AMBOICE
PLANA ANDUIN
PLANA ARTEC
PLANA ASPEN
PLANA BALANEE
PLANA CLEVELAND
PLANA DAGOBAH
PLANA DINAMO
PLANA FLANDES
PLANA HORTON
PLANA IPANEMA
PLANA LIQUID
PLANA WEEZER
PROJECER GLOSSY
PROJECER MATT
RECER AZULEJO
RECER BRANCO
RECER CONFORT
RECER INFIN
RECER MATE
RECER MODUS
RECER TIME
REX MOSA
RHS GRAFFITI
SAIME LUSERNA
SCAN FUME
SCAN MOSA
SCANDI CEMENTINE
SCANDI COTTON
SCANDI TERRA
SEDIN FORM
SEDIN UNI
SEDIN VESTA
SEDIN WHITE
SENIO DARK ROSE
SERA ANTICA
SERA CLOUD
SERA FOSSIL
SERA HAVANNA
SERA MEL
SERA MOLD
SERA ROCK
SERA SLATE
SERA SPECTRA
SERA VOLCANO
SERE VINTAGE
SETTE BOUDOIR
SETTE CANVAS
SETTE COBRA
SETTE CONCRETA
SETTE CROCO
SETTE FONDI
SETTE GIUNKO
SETTE IT
SETTE LEO
SETTE LM
SETTE MAYA
SETTE OPIUM
SETTE PEBBLES
SETTE WOOD
SIC R 5003
SIC R 5004
SIC R 5801
SIN FIORDO
SOLE FUME
STR TERRA
STU CLASSICA
STU MOSA
STU ROSONE MARMO
TEMPRA LIVING
TEMPRA RED
TENA BRONZE
TMF AMST
TMF BARCEL
TMF LONDON
TMF PARIS
TODA PALAZ
UMI MOSA
UNI BOARD
UNI COLORS
UNI FOREST
UNI GLAMOUR
UNI ICON
UNI LUXORY
UNI MATERIAE
UNI NAT
UNI QUARZITE
VAL ARDESIA
VAL PIETRA
VOGUE BIANCO
VOGUE CR
VOGUE IN
VOGUE RF
VOGUE TR
VOGUE WK
YB ARES
YB ETERNAL
Tuotesarja / product series
 
 


 


Paksuus / Thickness
- mm

Koko / Size
- cm

Sivujen koot / Side sizes
- cm
- cm
 
Lisätty kuvapankkiin / added to site

 
Tuotekoodi / product code


Vapaa haku / search


Piilota boordit ja kuvalaatat / hide decors

UUTISET